torsdag 2. april 2020

Pierre Robert x Jenny Skavlan


Pierre Robert er en ledende undertøysleverandør som lager baseplagg av høy kvalitet til dame, herre og barn i Norge. Pierre Robert driver med salg av baseplagg av høy kvalitet primært i butikker og online på nettet i Norge, Sverige og Finland. Alle plaggene til Pierre Robert er laget i Oslo. Deres hovedfokus er at produktene deres er av god kvalitet, og de jobber godt med leverandørene sine på produktkvalitet, HMS, miljø- og samfunnsansvar. Pierre Robert har noen strenge retningslinjer som alle leverandørene deres må følge. De etiske retningslinjene er arbeidsrettigheter, dyrevelferd og miljø. Her er alle FN-bærekrafts mål som er Pierre Robert jobber for:
 
 
 

Jenny Skavlan er en norsk modell, skuespiller, programleder, designer og forfatter. Hun har studert mote og design. Skavlan har en stor lidenskap for gjenbruk og bærekraft. Derfor har Skavlan og Pierre Robert, begge med stor interesse for bærekraft, hatt et samarbeid hvor de lager en kolleksjon som kalles Jenny Skavlan x Pierre Robert. Plaggene er laget av mer bærekraftige materialer – økologisk bomull, Tencel og Kapok.
 
Det Skavlan og Pierre Robert prøver å oppnå med denne kolleksjonen er å få folk til å tenke grønnere og mer bærekraftig når det kommer til koblingen mote og miljø. Deres nøkkelelement for å skape mer bærekraftig tekstil- og motebransje er åpenhet. Deres åpenhet fører til mer ansvarliggjøring, og utgivelsen av CSR- og bærekraftsrapporten er et viktig skritt på vei
Denne kolleksjonen er merket med svanemerket som betyr at de er på god vei til å være bærekraftige. Svanemerket stiller strenge krav og regler for hvilke kjemikalier som kan brukes i fiberproduksjon, farging, vasking og etterbehandling av klær.

Skrevet av Arlind Fejzuli, 2020.

4 kommentarer:

  1. Helt fantastisk at de dekker ALLE bærekraftsmålene!
    - Stian

    SvarSlett
  2. Bra at de bryr seg om arbeidsrettigheter, dyrevelferd og miljøet samt jobber med så mange av FNs bærekraftmåls!
    -Damian

    SvarSlett
  3. Bra at det er laget i Oslo, så det er kortreist!

    SvarSlett
  4. Kult! Jeg lærte noe nytt om Jenny Skavlan. - Paweena

    SvarSlett